PBB čiščenje prezračevalnih sistemov

Ali je ravno oprema za čiščenje prezračevalnih sistemov tista, ki zagotovi temeljito očiščen prezračevalni sistem?

Brez prave opreme žal res ne more biti pravih rezultatov. Naj si bo vzdrževalec ali serviser še tako natančen, brez prave opreme ne bo mogel povsem očistiti celoten prezračevalni sistem. V podjetju PBB d.o.o. se lahko pohvalimo z novimi aparati in vrhunsko opremo, ki nam je v veliko pomoč pri učinkovitem čiščenju prezračevalnih sistemov širom Slovenije.

Kakšne stroje in pripomočke uporabljamo?

Naša oprema vključuje več strojev in naprav priznanega finskega proizvajalca Lifa Air, ki se lahko pohvali z izvrstnimi rezultati pri čiščenju celotnega prezračevalnega sistema. Brez dobrega poznavanja prezračevalnih sistemov in popolnega obvladovanja naprav za čiščenje ne more biti dobrih rezultatov čiščenja.

sistem_ciscenjaVečletne izkušnje so nas naučile pravih prijemov, zato lahko zagotavljamo učinkovito očiščene prezračevalne sisteme vsem strankam, ki potrebujejo naše storitve. Pri čiščenju prezračevalnih sistemov uporabljamo Lifa Air opremo:

  • DuctControl Mini,
  • DuctControl Maual,
  • Special Cleaner 20PE,
  • Special Cleaner 25 Multi in
  • Hydmaster.

BRBRE-1303-021DuctControl Mini

DuctControl Mini je naprava na daljinsko upravljanje, ki ima v majhno vozilo vgrajeno kamero, s katero je mogoče dostopati do vseh vogalov prezračevalnega sistema in posneti stanje pred in po čiščenju. Vizualni pregled je bistvenega pomena predvsem takrat, ko na določenim mestih ni dostopnih odprtin do kanalov prezračevalnega sistema.


DuctControl Manual

Majhna in izredno lahka naprava z ročnim upravljanjem je primerna za čiščenje izredno majhnih in vertikalnih ventilacijskih poti, kjer uporaba robota ni možna.


BRBRE-1303-054SpecialCleaner 20PE

Lifa Air-ov Special Cleaner 20P je električna čistilna naprava za ventilacijske kanale in jaške, ki ima 20-metrsko prožno čistilno roko z dosegom 35 metrov. Je majhna in priročna tudi za majhne in tesne prostore ter deluje s pritiskom na nožno stopalko. Na čistilno roko je moč priključiti številne dodatne priključke (krtače in podobno). Naprava ima kolesca za lažje premikanje po prostoru. Naprava zmore 550 vrtljajev na minuto in lahko čisti cevi do premera 600 mm in omogoča vrtenje v obe smeri. Nanjo je moč priključiti tudi druge naprave za dodatne storitve.


BRBRE-1303-044SpecialCleaner 25 Multi

SpecialCleaner 25 Multi je najboljša profesionalna naprava za čiščenje srednje velikih jaškov in cevi za prezračevanje, širokih od 200 do 700 mm. Naprava omogoča tudi nanašanje tesnil na kanale, z njo lahko tudi razpršujete tekočine, peno, čistila v gelu in dezinfekcijska sredstva. Umazanijo odstranjuje z vpihavanjem zraka ali krtačenjem.


Hydmaster

Hydmaster je zasnovan za zahtevnejše čistilne naloge. Za razliko od ostalih pnevmatskih čistilnih naprav, Hydmaster svojo moč za vrtenje čistilnih krtač dobi s pomočjo kompresorja in hidravlike. Je neprimerno tišji od pnevmatskih čistilnih naprav, očisti pa lahko cevi od premera 200 do 1200 mm s hitrostjo do 800 vrtljajev na minuto. Naprava uporablja okolju prijazno sintetično in biorazgradljivo olje, prožna roka pa doseže kar 75 metrov v dolžino. Hydmaster lahko opremimo tudi s kamero in ves čas čiščenja opazujemo napredek. Poleg kamere je nanj možno priključiti številne priključke in zaradi nastavljive moči in števila vrtljajev, ga lahko uporabimo tudi v druge namene, ne le za odstranjevanje umazanije.

BRBRE-1303-029 BRBRE-1303-030

PBB d.o.o.

Prvomajska ulica 8
2310 Slovenska Bistrica
Slovenia, Europe

t: +386 0599 77 322
e: info@pbb-clean.com

Kranjc Igor - 041 372 376
Gosak Alojz - 041 527 053


Pišite nam

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo